XXII Fira del Motor i Maquinària Industrial  (Del 24 al 26 de Juny de 2011)La Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva ofereix als empresaris de la comarca de La Safor-Valldigna, i del conjunt de les Comarques Centrals Valencianes, l’oportunitat de promoure els seus productes i serveis mitjançant l’acostament als ciutadans. 

Sectors com l’automòbil, motos, bicicletes, autocaravanes, vehicles industrials, nàutica, maquinària per a jardineria i agricultura, i serveis relacionats amb el món del motor es donen cita a Oliva per a constituir una fira amb una vocació comercial, de consum i també d’oci.

L’esdeveniment s’organitza des de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), i consta en el calendari oficial de fires comercials de la Generalitat Valenciana.

 

És ja l’edició XXII, i totes elles han tingut un alt nombre de visitants i d’expositors. A més, els darrers anys la Fira del Motor s’ha potenciat amb diferents activitats complementàries per tal d’augmentar i millorar la seua oferta. Amb este objectiu, s’han consolidat esdeveniments paral•lels de gran èxit com l’espectacular Matinal Motera d’Oliva, que enguany celebra la VII edició.

Un any més, ja està tot a punt per a celebrar la XXII edició de la Fira del Motor i Maquinària Industrial. T’esperem a Oliva el cap de setmana del 24 al 26 de juny.

Arxius adjunts

video Vídeo promocional de la XXII Fira del Motor i Maquinària Industrial Oliva 2011.

Acrobat_PDF El cartell de la fira

Acrobat_PDF Díptic Fira amb el plànol d’ubicació i el número de parecel•la per expositor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • Add to favorites
 • email
 • Google
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Blogger
 • Google Buzz
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Yahoo! Bookmarks
 • PDF

Esta entrada fue publicada en Eventos. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.